Доставка

Доставка

Доставката е безплатна за всички поръчки над 100.00 лв. Доставката до офис на Спиди или до посочен адрес на територията на България зависи от теглото на пратката (между 7 и 9 лв.) и се осъществява в рамките на 2-3 работни дни от куриерски услуги на Спиди. Ако част или цялата Ви поръчка не е налична и трябва да се изработи допълнително, наш асистент ще се свърже с Вас и времето за изпращане и доставка ще бъдат обсъдени допълнително. Всяка допълнителна такса, която Ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително включена от нас в цената се смята за невалидна и Вие не трябва да я заплащате.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опции "Преглед" и "Тест", които Ви позволяват да отворите пратката и пробвате продукта, и в рамките на 15 минити да прецените дали да го заплатите. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Връщане на продукт

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено при получаването му или чрез тази електронната форма в сайта ни в 14 дневен срок от датата на получаване. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Стойността на заплатените артикули се възстановява по банков път в рамките на 15-дневен срок.

Съгласно чл.55 (ал.2, т.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка, не подлежат на право на отказ.