Арт работилници

от Martenicite.bg 12/01/2024 0 Коментар(а)

Нашият дългогодишен опит в създаването на ръчно изработени уникални модели мартеници ни отведе към логичната следваща стъпка – желанието да споделим това умение с повече хора.

Така се роди идеята за провеждане на арт работилници за изработка на мартеници, сувенири, бижута и др. Арт работилниците ни са подходящи за най-различни случаи – корпоративни събития, детски рождени дни, семейни поводи и др. За всяко мероприятие, в което желаете да вложите творчество и креативност за разнообразие на атмосферата, но имате нужда от професионална помощ – ние сме насреща.

Тъй като всеки повод е различен и има своя уникална концепция, оставаме на разположение, за да обсъдим в личен разговор или чрез мейл всички подробности, които Ви интересуват. Колкото по-рано се свържете с нас, толкова по-добре ще можем да измислим заедно най-добрата стратегия и най-удачните варианти за съвместна работа.

Целта на нашите работилници е да предадем на участниците както знание за това, което правим, така и позитивната енергия и емоция, които влагаме в изработката на всеки наш продукт. Ще се радваме да се запознаем!