Бизнес сътрудничество

Освен с изработката на мартеници, нашият екип се занимава с разпространението, дистрибуцията и продажбата им.

В тази връзка можем да Ви предложим различни идеи и варианти за партньорство с нас.

Най-лесният вариант, който Ви представяме, е пазаруване на едро. В зависимост от количествата, които желаете да закупите, и оставащото време до 1ви Март, можем да Ви предложим допълнителни отстъпки, както и възможност за персонални поръчки на модифицирани модели според Вашите критерии и желания. Това може да стане чрез най-обикновена поръчка от наличностите в он-лайн магазина, както и ако се свържете с нас за доуточняване на модели, видове, количества и всичко останало, което Ви интересува. При тези случаи Ви изращаме всички желани от Вас модели опаковани в пакети по 10бр., като за Вас остава подреждането и съхванението им.

Друг вариант на работа, по който процедираме при партньорска работа, е продажбата на вече подредени на стелаж мартеници на едро. Можем да Ви предложим два различни вида стелажи тип въртележки: малък, с 3 реда по 10 шиша, общо 600 мартеници и голям с 5 реда по 10 шиша, общо 1000 мартеници. При вас ще пристигне готовата наредена въртележка с маркирани продажни цени (на дребно), като към нас Вие ще заплатите 50% от стойноста – на едро. За вас остава единствено организацията по продажбата.

Предлагаме и вариант за работа на наш обект, където пак ще работите на процент от оборота, но Вие няма да имате грижа да намирате място, да подреждате стелажите и да се грижите за каквото и да било от организационния процес. Нашите обекти се намират в София, а работата е около 5 дена, между 26ти и 2ри Март.

Тъй като всички тези варианти са изключително гъркави и целта ни е сътрудничеството ни да е изгодно и за двете страни, няма как да опишем детайлно всички стъпки от процеса и всички проценти и цени. Ако някой от тези варианти представлява интерес за Вас, моля, свържете се с нас по телефона, на e-mail, чрез формата за контакти в сайта или през Facebook страницата ни. Ние обещаваме да отговорим подробно на всички Ваши въпроси, да Ви запознаем с естеството на работата и да Ви дадем съвети и препоръки въз основа на всичко, което сме научили в този бранш през годините. Очакваме Ви!