Готови за продажба мартеници на въртележка

от Martenicite.bg 12/01/2018 1 Коментар(а)

Мартеници въртележки по цени на едро

В нашия сайт предлагаме голямо разнообразие от мартеници по цени на едро и с допълнителна отстъпка, но днес искаме да Ви представим една изключително удобона и лесна възможност за бизнес сътрудничество. Това са нашите готови и заредени въртележки за продажба на дребно, които можете да закупите по цени на едро.

Защо този начин на закупуване е добър вариант?

Ние имаме богат опит както като търговци на едро, така и като продавачи – имаме сериозен поглед над пазара, желанията на клиентите и също така върху удобството и бързината на работа. Всички въртележки, които предлагаме, са от най-удобните и сигурни модели. Начина на подреждане на мартениците е съобразен с вида на моделите, с тяхната големина и дължина. Подреждаме всеки стелаж така, че да няма мартеници, които да се оплитат или скриват една от друга, за да може на клиентите да им бъде удобно и приятно да разглеждат. Също така ги подреждаме по вид на всеки ред, за да се намират по-лесно. Всяка въртележка пристига при Вас с цена, за да може да се ориентирате по-лесно. Ако, разбира се, желаете да смените цените – това е изцяло Ваше право. Ако Ви се струва по-добър вариант всяка мартеница да има отделен етикет с цена – също имате възможност да го поставите. Нашата единствена цел е максимално да улесним работния и продажбен процес. Като завършек на всеки шиш има поставен стопер, който предпазва мартениците от изпадане при пренасяне или излитане при вятър, а от друга страна естетически изглежда добре и е изключително удобен за работа (за разлика от така широко разпорстранените и не до там лицеприятни ластици омотани на въртележките).

Предлагаме два основни варианта въртележки, от които можете да изберете в зависимост от целта, за която Ви трябват и мястото или помещението на продажбата им.

Вариат 1 – Малка въртележка

Малката въртележка се състои от 3 реда с по 10 шиша на ред. Всеки шиш е зареден с по 20 мартеници от модел, което прави крайна бройка от 600 мартеници от 30 различни модела.

– Първи ред: Мартеници за закичване, които са най-къси и компакти.
– Втори ред: Мартеници гривни за стягане, връзване или със закопчалка, опаковани в прозрачни целофанови опаковки.
– Трети ред: Мартеници гривни за връзване опаковани на картонена основа.

Цената на една такава въртележка на едро е между 200 и 250 лева в зависимост от моделите, а продажната цена е двойна на цената на едро, ако продавате спрямо обявените от нас цени на етикетите.

Вариант 2 – Голяма въртележка

Голямата въртележка се състои от 5 реда с по 10 шиша на ред. Всеки шиш е зареден с по 20 мартеници от модел, което прави крайна бройка от 1000 мартеници от 50 ралични модела.

Крайната бройка може да варира ако се включат декоративни мартеници.

– Първи ред: Мартеници за закичване, които са най-къси и компакти, опаковани в прозрачни опаковки.
– Втори ред: Мартеници гривни по-сложни и скъпи модели, опаковани в прозрачни целофанови опаковки.
– Трети ред: Мартеници гривни за стягане, връзване или със закопчалка, по-семпли модели, опаковани в прозрачни целофанови опаковки.
– Четвърти ред: Мартеници гривни за връзване опаковани на картонена основа.
– Пети ред: Декоративни мартеници или мартеници на картон.

Цената на една такава въртележка на едро е между 400 и 450лв. в зависимост от моделите, а продажната цена е двойна на цената на едро, ако продавате спрямо обявените от нас цени на етикетите.

И при двата варианта цената на самата въртележка не се калкулира – тя е подарък, един вид жест от нас към Вас в името на едно ползотворно бъдещо сътрудничество. При всички варианти може да се заменят модели или редове спрямо Вашите изисквания, могат да се сложат подбрани от Вас модели, стига да са налични, можем да се съобразим с Вашите индивидуални желания и нужди.

Убедени сме, че продажбата по този начин е изключително успешна и същевременно лесна и удобна – не еднократно сме я изпробвали лично, като всяка година, на всяка наша сергия има поне по една въртележка. Този вид стелаж е удобен както при продажба на място на улицата, така и на закрито, в търговски обекти, било то магазини, базари или друг вид площи. Удобна е за клиентите, които обичат да разглеждат и да имат голям избор, удобна е и за продавачите, на които не им се налага да ровят в кашони или складови наличности, а само “откачат и подават”. Вярваме, че ако се спрете на тази наша бизнес идея ще останете изключително доволни!