Мартеница "Анета" червена - опаковка 10бр. - модел 500

Мартеница "Анета" червена - опаковка 10бр. - модел 500

Мартеница за закичване с включена безопасна игра. Изработена е от прежда и е декорирана с шарени конци и паричка за късмет. 

Всички наши продукти са ръчно изработени по оригинален дизайн съобразен с традициите и обичаите на нашата култура.

Възможно е цветовете на продукта да не отговарят напълно на цветовете от снимката, което зависи както от партидата на използваните материали, така и от устройството, на което ги наблюдавате. При някои модели с декорации като мъниста и дървени елементи е възможна да бъдат заменени с близки по вид и големина декорации.

Всяка мартеница е индивидуално опакована, след което е комплектована в пакет, съдържащ 10бр.

Моля, имайте предвид, че в периода между 1.02 и 1.03 не можем да гарантираме абсолютно точни наличности, в следствие на което продукт, който сте поръчали и междувременно е бил изчерпан, може да бъде заменен с подобен по вид и стил продукт по наша преценка. Във всички случаи замяната ще съответства на цялостната концепция при поръчка и ще бъде на същата или по-висока цена, като това НЯМА да промени крайната сума на поръчката. Това е и един чудесен вариант да получите модели, които не са качени на сайта и които в противен случай не бихте могли да видите. Моля, ако изрично не желаете замяна, напишете го като коментар в поръчката. Екипът на martenicite.bg поема ангажимента при никакви обстоятелства Вие да не останете ощетени при получаването на поръчката си

Характеристики
Вид За закичване
Материал Прежда
  • Модел: 500
  • Наличност: В наличност
  • 15.00 лева

Доставката се извършва с куриер до офис или до избран от Вас адрес. Цената е от 7 до 9 лв., в зависимост от теглото на пратката. За поръчки над 100лв. доставката е безплатна. Доставката отнема 2-3 дни, с изключение на случаите, в които поръчката съдържа по-големи от наличните количества или модели, изискващи специална изработка. В такъв случай наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним срок за изготвяне и изпращане на поръчката.

При продажба на едро, зависимост от поръчаното количество и времето, оставащо до м. Март, бихте могли да се възползвате от допълнителни отстъпки. Тъй като всяка поръчка е индивидуална, ако желате да получите повече информация за възможните отстъпки, моля, свържете се с нас на посочените телефон, e-mail или форма за контакти.

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър