-2% Мартеница гривна шарен шнур - опаковка 10бр.

Мартеница гривна шарен шнур - опаковка 10бр.

Мартеница гривна изработена от прежда с впетени многоцветни конци.

Всички наши продукти са ръчно изработени по оригинален дизайн съобразен с традициите и обичаите на нашата култура.

Възможно е цветовете на продукта да не отговарят напълно на цветовете от снимката, което зависи както от партидата на използваните материали, така и от устройството, на което ги наблюдавате. При някои модели с декорации като мъниста и дървени елементи е възможна да бъдат заменени с близки по вид и големина декорации.

Всяка мартеница е индивидуално опакована, след което е комплектована в пакет, съдържащ 10бр.

Характеристики
Вид Гривна
Декорация Мъниста
Дължина (см) 30
Материал Прежда
  • Модел: 100
  • Наличност: В наличност
Намалението изтича след
  • 5.00 лева
  • 4.90 лева

Доставката се извършва с куриер до офис или до избран от Вас адрес. Цената е от 5 до 9 лв., в зависимост от теглото на пратката. За поръчки над 100лв. доставката е безплатна. Доставката отнема 2-3 дни, с изключение на случаите, в които поръчката съдържа по-големи от наличните количества или модели, изискващи специална изработка. В такъв случай наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним срок за изготвяне и изпращане на поръчката.

При продажба на едро, зависимост от поръчаното количество и времето, оставащо до м. Март, бихте могли да се възползвате от допълнителни отстъпки. Тъй като всяка поръчка е индивидуална, ако желате да получите повече информация за възможните отстъпки, моля, свържете се с нас на посочените телефон, e-mail или форма за контакти.

Стандартните отстъпки, които виждате обозначени на всеки продукт, са в зависимост от броя на месеците оставащи до 1ви Март в момента на поръчката Ви. Нагледно те изгледжат така:

Март: - 12%
Април: - 11%
Май: - 10%
Юни: - 9%

Юли: - 8%
Август: - 7%
Септември: - 6%
Октомври: - 5%

Ноември: - 4%
Декември: - 3%
Януари: - 2%
Февруари: - 1%

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър