Не е в наличност Декоративна мартеница "Марианета" - модел 828

Декоративна мартеница "Марианета" - модел 828

Декоративна мартеница за украса на дома или офиса във формата на килим-пано. Предлага се в 2 размера - малък и среден. Моля, изберете желаната големина от менюто в дясно.

Всички наши продукти са ръчно изработени по оригинален дизайн съобразен с традициите и обичаите на нашата култура.

Възможно е цветовете на продукта да не отговарят напълно на цветовете от снимката, което зависи както от партидата на използваните материали, така и от устройството, на което ги наблюдавате. При някои модели с декорации като мъниста и дървени елементи е възможна да бъдат заменени с близки по вид и големина декорации.

Характеристики
Вид Декоративни
  • Модел: 828
  • Наличност: Не е в наличност
  • 3.00 лева

Възможни варианти

Доставката се извършва с куриер до офис или до избран от Вас адрес. Цената е от 5 до 9 лв., в зависимост от теглото на пратката. За поръчки над 100лв. доставката е безплатна. Доставката отнема 2-3 дни, с изключение на случаите, в които поръчката съдържа по-големи от наличните количества или модели, изискващи специална изработка. В такъв случай наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним срок за изготвяне и изпращане на поръчката.

При продажба на едро, зависимост от поръчаното количество и времето, оставащо до м. Март, бихте могли да се възползвате от допълнителни отстъпки. Тъй като всяка поръчка е индивидуална, ако желате да получите повече информация за възможните отстъпки, моля, свържете се с нас на посочените телефон, e-mail или форма за контакти.

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър